Puterea credinței!

Credința este unul dintre primele lucruri pe care le învață un bebeluș. El învață să aibă încredere în mami că îi va oferi mâncare, căldură și dragoste. Ulterior în viață, trebuie să manifestăm credință în adevăruri generale. Atât amăgirile, cât și credința se pot confrunta în mintea noastră, dar consecințele fiecăreia diferă dramatic, depinzând de ceea ce alegem să credem.

Prin credință, darul mântuirii lui Dumnezeu prin Isus Hristos ne devine accesibil. Credința vie este o relație constant evolutivă de încredere și dragoste față de Dumnezeu, prin rugăciune și prin studiul Cuvântului Său. Credința este necesară într-o lume plină de violență, numeroase dezastre naturale și diferite boli incurabile. Prin ea ne putem păstra sănătatea emoțională și psihică.

Isus și-a descoperit puterea de vindecare prin minunile pe care le-a făcut: prin credință orbul a văzut, paraliticul a mers și morții au revenit la viață. Studii contemporane demonstrează efectele benefice ale credinței asupra sănătății, procesului de vindecare, satisfacției vieții și stării de bine.

Nu eixstă mijloc mai bun de a ne întări puterile psihice și spirituale decât manifestarea credinței și recunoștinței pentru dragostea și grija lui Dumnezeu. Dar credința nu ne împiedică să adoptăm un stil de viață sănătos și să apelăm la serviciile medicale necesare. Din contră... Credința ne motivează să manifestăm loialitate față de legile morale și fizice stabilite de Creatorul nostru iubitor. Astfel, viețile noastre sunt umplute cu armonie, iar harul lui Dumnezeu face să aibă loc minuni în noi și prin noi.

Deschide-ți astăzi inima, ai încredere în Dumnezeu și trăiește puterea vindecătoare a credinței!

Dr. Desislava Gerasimova, Medic

© Health Ministries Department - EUD. All rights reserved
Read 2455 times

More in this category:

Speranță în depresie! »

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Privacy